Primaria municipiului Vaslui

Switch to desktop Register Login

Dezbatere publică - regulamente pentru organizarea,desfășurarea și autorizarea activității de transport

     Primăria municipiului Vaslui supune dezbaterii publice Proiectele de hotărâre a Regulamentelor pentru organizarea, desfășurarea și autorizarea activității de transport pe raza administrativ teritorială a municipiului Vaslui.Termenul limită până la care cei interesaţi pot trimite propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind regulamentele pentru organizarea, desfășurarea și autorizarea activității de transport pe raza administrativ teritorială a municipiului Vaslui este de 08.12.2014. Propunerile, sugestiile şi opiniile pot fi depuse la:

- registratura Primăriei municipiului Vaslui din str. Spiru Haret nr. 2;

- prin fax, la nr. 0235/315.946;

- prin e-mail, pe adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., mesajul având titlul "Regulamente transport 2014".

     Persoana de contact: ing. Mariana Placintă

Anexa A - Regulament transport taxi
Anexa B - Caiet de sarcini taxi
Anexa C - Contract de atribuire in gestiune delegata taxi
Anexa C - Contract de gestiune delegata
Anexa G - Regulament de organizare si desfasurare a serviciilor local efectuat cu vehicule destinate serviciilor funerare
Anexa H - Caiet de sarcini transport funerar
Anexa I - Regulament pentru tratarea sesizarilor si reclamatiilor in activitatea de transport in regim de taxi si inchiriere
Anexa 4 - Punctaje
Anexa 9 - Criterii de eligibilitate

Ultima actualizare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014 20:17

Accesări: 35

Dispoziția nr. 3178

Privind convocarea ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Vaslui în data de 27.11.2014, orele 1400.

Citește întreg documentul

Ultima actualizare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014 11:43

Accesări: 27

În atenția agenților economici

     Având în vedere că în lunile următoare sunt posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, vă reamintim că aveţi obligaţia de a lua toate măsurile în vederea respectării prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 66/2009 privind aprobarea normelor şi responsabilităţilor ce revin instituţiilor publice, agenţilor economici, celorlalte persoane juridice cât şi cetăţenilor din municipiul Vaslui pentru întronarea unui climat de ordine, curăţenie disciplină şi gospodărire a municipiului şi a localităţilor componente, această obligaţie fiind consemnată ca şi clauză de funcţionare stabilită prin autorizaţia emisă de Primăria Vaslui, pentru fiecare spaţiu comercial.

     In acest sens, conform art. 1, agenţii economici sunt obligaţi:

- sǎ efectueze şi sǎ pǎstreze curǎţenia pe aleile, spaţiile şi cǎile de acces, în jurul curţilor, clădirilor, terenurilor, spaţiilor de producţie şi a celor comerciale, în faţa perimetrului acestora.

- să efectueze şi să menţină curăţenia trotuarelor pe aliniamentul aferent imobilelor deţinute, a locurilor de parcare pe care le folosesc, prin măturatul zilnic sau ori de câte ori este necesar, să îndepărteze zăpada şi gheaţa şi să strângă zăpada în locuri în care nu este stânjenită circulaţia pietonală, auto sau parcarea autovehiculelor.

     În cazul în care se constată abateri de la prevederile hotărârii sus menţionate, inspectorii din cadrul instituţiei noastre şi reprezentanţii Poliţiei Locale Vaslui vor aplica sancţiunile prevăzute de actul normativ amintit.

     Vă mulţumim pentru înţelegere.

Ultima actualizare: Marți, 25 Noiembrie 2014 16:27

Accesări: 37

Materialele sunt proprietatea Primariei municipiului Vaslui

Top Desktop version