Oraşe infrăţite
  Vaslui
Radovis
Municipiul Radovis este situat în Regiunea de Sud-Est a Republicii Macedonia si are o suprafata de 608 km2 si o populație de peste de 30.000 locuitori. Industria pe teritoriul municipiului Radovis este reprezentată de minerit, metalurgică, alimentară, textilă, manufactură, industria tutunului, producerea și procesarea aurului și argintului...

WEBSITE DOCUMENTE    V1 V2
San Fernando de Henares
San Fernando de Henares este un municipiu in Spania din Regiunea Madrid cu o suprafata de 39.9 km.p. si 41,380 de locuitori la ultimul recensamant. Sectorul agricol include productia de masline, cereale, legume, cresterea vitelor si a oilor. Sectorul industrial include industrie metalurgica, inginerie mecanica, procesare alimentara si arta grafica.

WEBSITE DOCUMENTE
Cahul
Cahul este un oraș in partea de sud-vest a Republicii Moldova, situat la frontiera cu Romania si are o populatie de aproximativ 41,000 de mii de locuitori la ultimul recensamant. Cea mai mare parte a agentilor economici activează in domeniul comerțului. In agricultura cele mai răspandite sunt culturile cerealiere, floarea soarelui, strugurii și legumele.

WEBSITE DOCUMENTE
Quarrata
Quarrata este o comună din provincia Pistoia, Toscana din centrul Italiei, la aproximativ 30 Km vest de Florenta si vreo 10 Km sud de Pistoia. În 2011 avea o populație de 25.399 de locuitori.

WEBSITE
Anunţuri & Evenimente
Anunturi, evenimente, licitatii publice, mesaje catre cetateni, locuri de munca in administratia publica, etc.
Direcţii & Servicii
Direcţia de Amenajare a Teritoriului şi Dezvoltare Urbană, Serviciul Resurse Umane, Directia Economica, Directia de Asistenta Sociala, etc.
Instituţii subordonate
Aveti aici lista institutiilor subordonate primariei municipiului Vaslui (AQUAVAS, GOSCOM, Politia Locala, etc)
Harta Vasluiului
Vasluiul la un click departare de tine. Aflati adrese, identificati locatii si alte informatii de geolocatie precum si detalii de contact despre diversele institutii si companii care functioneaza pe teritoriul Vasluiului.