Vă aşteptăm cu drag!
Istoria acestor meleaguri
De-a lungul timpului, Vasluiul a fost un important centru comercial şi vamal al Moldovei medievale si tot aici s-a dat cea mai faimoasa batalie a crestinatatii europene, Batalia de la Vaslui...
DETALII
Atracţii turistice
Curtea Domneasca cu biserica construita de Stefan cel Mare sau Mausoleul lui Penes Curcanul sunt doar cateva dintre locurile de vizitat daca va veti afla in orasul nostru.
DETALII
Cultură & Personalităţi
Nicolae Milescu Spatarul, Constantin Tanase, Elena Cuza, Stefan Ciubotarasu sau Alexandra Nechita (micuta Picasso) sunt doar cativa dintre cei care s-au nascut pe meleaguri vasluiene.
DETALII
Parcuri & Zone de agrement
Plimbati-va prin Parcul Copou, unul dintre cele mai frumoase parcuri din zona Moldovei, Piata Independentei, Piata Civica sau Parcul Tineretului de la Teatrul de Vara.
DETALII PREMIUL DE EXCELENŢĂ
Evenimente
Festivalul International de Umor 'Constantin Tanase', Zilele Municipiului Vaslui si alte spectacole si evenimente organizate la Teatrul de Vara sau alte locatii din oras.
DETALII
Cazare & Restaurante
Cazati-va in hotelurile si pensiunile de pe raza municipiului nostru sau savurati mancaruri traditionale si internationale in restaurantele din oras.
DETALII
Abume Foto & Video
Albume foto cu diversele atractii turistice, parcuri si piete publice sau ale locatii si edificii din Municipiul Vaslui, etc...
DETALII
Cum ajung în Vaslui?
Informatii despre modurile de acces rutier, feroviar sau cu avionul la Vaslui, noi va asteptam intotdeauna cu drag!...
DETALII
Centrul Municipal de Informare & Promovare Turistică
Vizitati-ne si veti descoperi un oras moldav cu o multime de surprize. Noi va asteptam cu drag!
Premiul de Excelenţă
Premiul de Excelenţă in Amenajarea Spaţiilor Verzi & Locurilor de Joacă la Gala AMR...
Albume Foto & Video
Albume foto cu diversele atractii turistice, parcuri si piete publice sau ale locatii si edificii din Municipiul Vaslui, etc...
Harta turistică
Vasluiul la un click departare de tine! Aflati informatii despre atractii turistice, restaurante, parcuri, etc.


Acasă    Contact