Acasă Caută Contact
Pagina URL Real:
Limba





Modalităţi de plată
  Inapoi
Serviciul Finanţe Publice Locale din cadrul Primăriei Municipiului Vaslui pune la dispoziţia contribuabililor o paletă largă de servicii menite să limiteze timpul pe care trebuie să-l acorde in vederea achitării impozitelor şi taxelor locale datorate bugetului local al municipiului: plata prin numerar, plata prin OP sau prin mandat poştal, plata electronică prin POS, internet banking.
Ghiseul.ro
Acest serviciu va permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale, a obligatiilor fiscale locale existente.
DETALII
Plata in numerar
Direct la ghişeu, cu numerar. Această modalitate de plată este foarte rapidă, simplă şi recomandată celor care dintr-un motiv sau altul au acumulat majorări de intarziere
DETALII
Plata prin OP sau prin mandat poştal
Plata cu ordin de plată, mandat poştal este o plată recomandată persoanelor care s-au informat in prealabil
DETALII
Plata electronică prin POS
O modalitate modernă de plată este plata folosind cardul de debit sau credit. Prescurtarea numelui POS provine din limba engleza
DETALII
Internet banking
Operaţiunile legate de informare şi de plata taxelor pe Internet se pot efectua astfel in orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la primărie sau la sediul băncii.
DETALII
Anunţuri
Anunturi privind activitatea directiei noastre sau alte comunicate care sunt de importanta pentru cetatenii municipiului nostru, etc.
Contact
Contribuabilii nostri pot afla informatii detaliate de contact, trimite sugestii si reclamatii, oricare ar fi doleantele dvs. noi va asteptam cu respect!


Accesibilitate