Recensământul populației și locuințelor
  Pagina dumneavoastra
Recensământul populației și locuințelor 2021, amânat din cauza condițiilor epidemiologice reîncepe în 14 martie 2022 cu auto-recenzarea. Cei interesați pot să își înregistreze singuri datele online, pe o platformă dedicată.
ÎNTREBĂRI FRECVENTE RECENSĂMÂNT NAȚIONAL
Ce trebuie să faceți pentru auto-recenzare?
Accesați secțiunea Autorecenzare a site-ului oficial de recensământ. Aici vă puteți înregistra pentru primirea chestionarului de completat.

INFORMARE cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal la recensământul populației și locuințelor din România, runda 2021, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD)
CUM TE AUTORECENZEZI REGULAMENT PROTECȚIE DATE
Auto-recenzarea asistată
Pentru cei care au nevoie de ajutor în preluarea online a datelor, autorecenzarea se poate face cu sprijin din partea unui recenzor angajat de primărie. Recenzorul asistă persoana care dorește completarea online a datelor la adresa gospodăriei sau la punctul de lucru deschis de primărie.

1. Centrul de Afaceri Vaslui, str. Decebal, nr. 16.
2. Centrul de Informare Turistica, str. Stefan cel Mare, nr. 15A
3. Centrul Social Buna Vestire, str. Dimitrie Sturza, F.N
4. Centrul Social Sfântul Nicolae, Str. Biruinței, F.N
5. Grădinița Zona Industrială, str. Metalurgiei
6. Centrul de Îngrijiri la domiciliu persoane vârstnice, str. Călugăreni, nr. 7
7. Liceul Ion Mincu, str. Castanilor, nr. 6
8. Serviciul Eliberări Permise, str. Traian, Bl. 287, parter
9. Centrul de Asistență Comunitară, str. Gheorghe Doja
10. În fața Silver Mall, str. Ștefan cel Mare
11. Parcare Lidl-Dedeman, str. Ștefan cel Mare.

Persoanele salariate care se auto-recenzează vor beneficia de o zi liberă plătită de către angajator, după completarea datelor proprii sau a formularului propriu împreună cu cele ale membrilor familiei.

Validarea formularului/formularelor trimise către baza de recensământ se face prin emiterea unui cod automat care reprezintă dovada auto-recenzării. Utilizatorul poate verifica dacă datele au fost corecte și complete pe baza CNP-ului. Dovada de auto-recenzare se prezintă angajatorului pentru acordarea zilei libere.

Platforma de autorecenzare se dechide din 14 martie și este disponibilă pentru completarea datelor până în 15 mai.

După încheierea etapei de autorecenzare online, Recensământul populației și locuințelor continuă prin colectarea datelor de către recenzori prin interviuri față în față, până în data de 17 iulie.

Anunţuri & Evenimente
Anunturi, evenimente, licitatii publice, mesaje catre cetateni, locuri de munca in administratia publica, etc.
Servicii electronice
Oferim persoanelor fizice/juridice posibilitatea accesării unor servicii publice online sub formă electronică, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.
Harta Vasluiului
Vasluiul la un click departare de tine. Aflati adrese, identificati locatii si alte informatii de geolocatie precum si detalii de contact despre diversele institutii si companii care functioneaza pe teritoriul Vasluiului.
Contactaţi-ne!
TELVERDE este linia telefonică gratuită pusă la dispoziția vasluienilor la care doritorii pot face sugestii sau reclamații...


Acasă    Contact